tirsdag den 21. august 2018

Pludselig er det slut

Dengang Mette døde tænkte jeg længe over det. Jeg har haft hende i tankerne nogle gange siden. Og i dag er det pludselig ét år siden, vi fik den triste nyhed.

Forleden døde én af mine kollegaer. Hun vågnede bare ikke op. 47 år og med en lille søn, som nu står alene tilbage. Det er de tilfælde, som rammer hårdest, synes jeg.

Livet skal leves trods sådanne ting sker. Verden går videre og 'this too shall pass'. Jeg har personligt ikke oplevet, at død eller en kritisk sygdom har givet mig den der 'lev hver dag som er det den sidste'-følelse. Ej heller har jeg taget mit liv op til (voldsom) revision.

Men jo mere jeg tænker over det, jo mere på sin plads er det faktisk, at fejre de helt små ting - så som en 43½ års fødselsdag eller en mandag uden blæsevejr eller en dag uden busforsinkelser... Det er de små ting i hverdagen og lykkeglimt, der er værd at samle på. Både til hverdag og fest. 
8 kommentarer:

 1. Ja, det er allerede et år siden. Underligt, synes du ikke? Sørgeligt med din kollega og den lille, efterladte søn.

  Og du har ret; vi skal blive bedre til st skønne på de små lykkeglimt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg synes, det er så underligt. Og jeg tænker på hendes lille familie. Hvad mon de har gjort? Blevet i DK eller? Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg mindes da helt bestemt det var den 22. min verden blev væltet? Den 22. er nemlig en mærkedag hjemme hos os, og det skred så fuldstændig..... Jeg tænker ofte på Mette, og jeg husker hun skrev til mig, da hun blev syg. Det gør mig stadig meget trist når jeg tænker på hvor uretfærdigt det var, at hun blev revet væk. Varme tanker til Mette i hendes himmel... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja Mette var helt unik og det var så uretfærdigt, at hun skulle herfra på den måde. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg tænker meget ofte på Mette, på hendes positive sind og tilgang til verden. hun har flyttet nogle ting i mig - og fået mig til at holde af november. Det er jeg hende evigt taknemmelig for.
  Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, Mette var helt speciel i sin tilgang til verden. Det kan vi alle lære meget af. Kh. B

   Slet
 4. Det er bare for tidligt at blive hevet fra livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er slet ikke i orden. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...