lørdag den 11. august 2018

Bog nr. 26 - The Break

Denne bog købte jeg på vej hjem fra London i maj. Jeg har med vilje gemt den til sommerferien. 

Jeg har læst rigtig mange Marian Keyes bøger og andre i den genre. Jeg er vild med den afveksling de bøger giver - og at man ikke skal tænke så meget, når man læser dem. De er perfekte til en sol-seng eller dag på stranden.
Denne er præcis som alle andre chick lit bøger og ikke noget der sprænger rammerne. En let lille sag... Og så alligevel. Den fik nogle tanker i gang i mig. Handlingen er kort fortalt, at Hugh vil have en pause fra kone, børn, hus og arbejde. Og hvad det så medfører af ting i et liv...2 kommentarer:

  1. Store tanker eller ej, du får altså kværnet nogle bøger! Jeg er både imponeret og lidt misundelig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - ja, nogle har stikketøj eller andet som hobby. Jeg har bøger - og læsning :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...