søndag den 12. august 2018

August mørket

Det er først lige gået op for mig, at det er august. Normalt holder jeg slet ikke tre ugers ferie i streg og derfor er alle dage og datoer ligesom løbet fra mig under min ferie. Først i denne uge lagde jeg mærke til, at aftenen var kortere. Altså lyset forsvandt hurtigere end jeg lige havde regnet med.

August bringer en hverdags-opstart med sig. Jeg har følt mig godt hjemme i ferien, især de sidste dage i denne uge har bragt mig ned i gear. Jeg glæder mig dog alligevel til at komme på arbejde i morgen og til den gode, stabile hverdag træder i kraft.

Der er ikke mange planer i august endnu. Jeg satser på en blød og kort måned, hvor jeg stille kan løbe efterårets mange begivenheder i gang. Det vil klæde mig godt ikke at starte med 110% i hverdag og weekends.2 kommentarer:

  1. Ja, det bliver mørkere. Hurtigt. Også om morgenen, hvilket jeg synes er værre end om aftenen. Dejligt, hvis du kan starte stille og roligt i hverdagen. Det er altså bare rart ikke at skulle starte med 180 km/timen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - nu er det først i dag, hvor jeg har været sådan rigtig tidligt oppe. Men er da begyndt at tænke over cykellygter. Hvis jeg skal ud om aftenen. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...