torsdag den 16. august 2018

Juli (ferie) fraklip

Det har været lidt hektisk at begynde på job igen. Selv om jeg prøver at tage det stille og roligt, så skal hverdagen lige kører ind igen. Der har været en del at se til plus jeg var i København hele dagen i går til møde og systemtest. Så bloggen har holdt lidt pause. Jeg har simpelthen ikke haft overskud til det.

Og selv om vi nu allerede er over halvvejs inde i august måned, så kommer her de sidste julie fraklip (Juli fraklip kom før ferien). Jeg har været glad for denne sommerferie. Jeg kan ikke klage over vejret, selv om jeg heller ikke klager over, at det nu er blevet lidt køligere. 
Der var fødselsdagskage i kæmpe-format, da min kusine fyldte år.
Ungerne og jeg spiste brunch sammen. 
Yngste lagde ud med en chokolade mousse.
Der er byggeri på den anden side af vejen, hvor vi bor. 
De havde en kæmpe kran en dag, 
som flyttede hele stilladset fra et tag til et andet. 
Meget imponerende.
Og en tur i Tivoli, hvor vi var lige ved at smelte i varmen... 


4 kommentarer:

 1. Jeg synes sgu' stadig, at jeg smelter!... Mem det får vel en ende, og så savner vi det sikkert igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, det var nogle lumre dage - og slet ikke på den måde man kunne ønske ;-) men nu er det gråvejr og alt er normalt igen, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Klogt træk at begynde med chokolade-mousse, synes jeg. Det ville være for ærgerligt at blive mæt inden ;-) Her har det regnet så meget, at jeg allerede er træt af det. Flot kage!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, det er nok mere klogt end jeg ville have gjort ;-) og her nøjes vi med gråvejr og en smule regn i vente. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...