mandag den 13. august 2018

Ferieminder og kold hverdag

Selv om det er mandag og første arbejdsdag/skoledag - og det regner on/off... Ja, så er det alligevel ikke helt skidt, at skulle tilbage til hverdagen. Jeg er fortrøstningsfuld. Især fordi jeg kan kigge tilbage på en ferie med mange gode øjeblikke. Og så de fine billeder fra Kos.
Jeg har haft sokker på i går og det føles mærkeligt. Det er klart, at sommeren ikke varer evigt, selv om mange troede det. 
Det kommende efterår glæder jeg mig til. Selv om jeg skal begynde på sidste fag i studiet. I ved, det der fag man frygter - og som man virkelig ikke har lyst til at tage (men skal, fordi det er obligatorisk) og derfor skyder til absolut sidst. Det er Forvaltningsret, hvis I skulle være nysgerrige. 


8 kommentarer:

 1. Sikke fine billeder - og fantastisk at du er ved godt mod! Jeg ønsker dig et skønt efterår... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - håber også du er ved godt mod :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Gode feriebilleder:-)
  Men sokker, nej der er jeg ikke helt endnu...
  Alligevel glæder jeg mig til efteråret og hyggen indedørs:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - mine fødder var simpelthen så kolde, så måtte have et par strømper på :-) jeg er stadig på klip-klappere indtil videre. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Håber frygten er værre end virkeligheden - her var anatomi hadefag nr. 1 (;

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - det håber jeg virkelig også, hahaha... Jeg kender flere, der som dig ikke er glad for anatomi. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh, lækre billeder! Jeg har også sokker på. I dag kunne jeg måske godt have undværet, men de foregående dage altså, brrrr :-( Held og lykke med studierne. Jeg håber, forvaltningsret ikke er så slemt, som det lyder.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, jeg har smidt sokkerne igen ;-) og nu må vi se med det studie. Jeg har vist fået en god underviser (siger rygterne). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...