fredag den 24. august 2018

Sommerferie start og slut

Det er lidt sent, jeg kommer med dette indlæg, I know. Nogle gange får jeg bare lavet alt for mange kladder, som jeg ikke får færdiggjort. Så her er lidt om gamle og nye traditioner og sommerferie.

Sommerferiens begyndelse blev fejret med sushi. Det er efterhånden en tradition, som jeg har med ungerne. Før i tiden fejrede vi det med is, men efter de blev lidt større, så gik vi ud og spiste frokost sammen. De fik lov til at vælge hvor, på denne (for dem) festdag.

I år skød vi fejringen til aftensmad. Jeg kan ikke huske hvorfor. Det var vist noget med, at min ældste, som allerede havde fået ferie om onsdagen, skulle noget om eftermiddagen. Vi tog ned og spiste på én af de lokale sushi restauranter, som vi heldigvis har fået en del af her på Vestegnen.
I år valgte jeg også at afslutte sommerferien med sushi. Både min og ungernes ferie sluttede samtidig (ca. - for der er jo altid et par dage ekstra til ham i gymnasiet). Traditionen med at jeg henter dem efter første skoledag, har vi måtte afskaffe. Dels fordi de går på hver deres skole og dels fordi, at de nu i de højere klasser og gymnasiet ikke får tidligt fri. Så vi hentede en stor omgang sushi hjem og "fejrede" at sommerferien var forbi. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...