torsdag den 30. august 2018

Bog nr. 29 - Force of Nature

Jeg var meget begejstret for forfatterens første bog 'The Dry' (Den hedder Tørke på dansk). Det er altså en god krimi. Denne er hendes opfølger og den er udkommet på dansk med titlen 'Skoven'. 

Kort fortalt skal fem kvinder fra samme firma på overlevelsestur og kun fire når frem til mødestedet efter tre dage i vildmarken. Læs mere om handlingen her.

Bogen fangede mig ikke helt så godt som forventet. Den var slet ikke dårlig, men heller ikke fantastisk. Igen trækker de fine beskrivelser af den australske outback bogen op. Desuden er hovedpersonen fra første bog igen med. Det tog lige lidt tid for mig at gennemskue, da jeg jo har læst en del bøger siden sidste år.

Jeg håber dog, at der kommer flere bøger med hovedpersonen. Og selvfølgelig er der altid det med "den svære 2'er". Alt i alt en fin spændingsroman, dog uden at komme på højde med hendes første bog.

2 kommentarer:

  1. Jeg har helt samme oplevelse. Jeg gik i stå undervejs, må jeg indrømme. Harper skal have ros for en helt anden handling end i 'The Dry', men Aaron Falk var blot uendelig mere interessant, når man ved siden af mordene også udforskede hans fortid i Kiewarra.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Udkastet - præcis. Det var nemlig meget mere interessant i den første bog. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...