søndag den 26. august 2018

Bog nr. 28 - Fortidens skygger

Da jeg først fik denne bog hjem, så tænkte jeg, at den ville være en bog, som holdt i lang tid. For den er tyk. Da jeg så fik den åbnet, så viste det sig, at den var sat med meget stor skrift og siderne var knap så fyldt ud, som normalt. Hvilket faktisk betød, at jeg fik læst den ret hurtigt. 

Opbygningsmæssigt ligger den tæt på andre historiske romaner (som denne eller denne). Den hopper frem og tilbage mellem nutid og fortid. Det fungerer godt. Det er er knap så godt ved denne er, at den bliver for banal til min smag. Det er som om, at beskrivelserne ikke når i dybden. De fanger mig ikke rigtig. Den lægger op til chokerende afsløringer, men de falder en smule til jorden i historien. Det er en helt ok bog, men den vil nok hurtigt blive glemt for mit vedkommende.


4 kommentarer:

 1. Og du læser bare derudaf :-) Jeg kan i øjeblikket klare cirka 1½ side, før jeg går ud som et lys.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, jeg prøver at få læst lidt hver dag. Inden studielæsning tager helt overhånd. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg har den på min læseliste, lidt langt nede, men jeg når nok til den i efterårsferien. Dejligt at du deler bøger på bloggen, både de gode læseoplevelser og de mindre gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - dejligt at du kan bruge anmeldelserne :-) du læser jo meget det samme som mig, så vi må anbefale til hinanden. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...