lørdag den 4. august 2018

Hjemme i varmen

Vi kom hjem i går. Mætte af varme, pool, aircondition, lækker mad og icetea. I går gik med at vænne sig til varmen herhjemme, som er en del mere fugtig end i Grækenland. Og så var der også en bunke vasketøj, som endnu ikke er i bund. 

Jeg trak stikket helt på bloggen, trods der var ok Internet. Men jeg havde ikke lige lysten til at blogge dernede. Nu hjemme igen er der masser af indlæg i vente (!). Jeg har dog en uges mere ferie - hurra. 

I dag begynder sidste uges ferie med en stor familiefest. Det er inklusiv badning i havet og det er så dejligt. Glæder mig til at bade i Danmark igen...

Hav en dejlig lørdag.


2 kommentarer:

  1. Badning i Danmark er vidunderlig! Heldige dig at du har en uges ferie mere! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - seriøst, vandet var lige så varmt som i Grækenland i går! Vidunderligt. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...