mandag den 20. august 2018

Opbrugte skønhedsprodukter - fra ferien

Jeg har denne sommer brugt oceaner af solcreme. Både faktor 30 og faktor 50. Der er flere tuber solcreme, som er opbrugt de sidste to måneder. 

Og jeg har også fået bund i en masse produkter, som jeg har haft liggende. Jeg har en tendens til, at slå til, når der er et godt tilbud eller sampak eller små pakker. Dette resulterer ofte i, at jeg har en del produkter kørende samtidig og derfor ikke altid når i bund med dem.

Her i sommer har jeg gjort en indsats for at få dem brugt - især dem, som passer godt til varme og sol og badning.
Her er en kort oversigt over de produkter, som jeg har tømt:

Derma mist og solbeskyttelse i ét. Den har hele familien været glade for, som opfriskning i løbet af dagen. Jeg har allerede taget hul på en ny, som jeg har med mig i tasken.

Min Clinique læbestift/pomade er den, hvor farven tilpasser sig ens egen ph-værdi og derfor giver individuel farve fra person til person. Plus den giver bløde læber. 

Cremen er en let én af slagsen og jeg har brugt den både morgen og aften her i varmen. Den klistrer ikke på huden. 

Magic Primer er en spray-balsam, som jeg har købt hos min frisør. Den har også uv-beskyttelse. Jeg har allerede købt en ny, for den er svær at undvære. Den er dyr, men til gengæld meget drøj. 

Toni & Guy spray'en er en slags tørshampoo og styling i én. God til at mattere håret og tynger ikke. Jeg skal se, om jeg kan få fat i en ny.

Nuxe olien er en lille prøve fra en sommerkollektion. Det er deres tørolie, som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Passede lige til de aftener, hvor jeg ikke brugte Aftersun.

Sebastian shampoo prøven var en, jeg fandt bagerst i skabet. Da jeg ikke vasker hår hver dag, så var der til en uges forbrug i den. Fin shampoo som gjorde det den skulle.


Jeg er nu i gang med at bruge løs af nye produkter fra min skuffe. Så håber jeg, at jeg snart når dertil, hvor alt dullegrej jeg køber, rent faktisk er noget, som jeg mangler...2 kommentarer:

  1. Måske lidt sent nu, men den Magic Primer skal jeg da have investeret i. Omend ikke andet til næste sommer :D

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rijah - altså jeg bruger den hele året. Beskytter også ved føntørring. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...