fredag den 31. august 2018

August fraklip

August har både været varm og kold. Solfyldt og regnvåd. Der har været ferie og arbejde. Det hele blandet sammen i én månd. Det har gjort august til en lang måned. 

I morgen er det slut og september og efterår er her. Det føles underligt. Jeg ville gerne have haft, at tiden uden jakke, lys om aftenen og med sandaler varede bare lidt længere. Til gengæld så glæder jeg mig en smule til efterår og den hygge, der ofte er forbundet med årstiden.

Her er til gengæld lidt ferie og sol-stemning. Vi tog en tur i København Zoo i den sidste uge af ferien. Pingvinerne var dog ikke interesseret i at blive fotograferet. 
Til gengæld var der masser af fotomuligheder med de mange sandskulpturer. De var så flotte og mindede mig om tidligere års ferie
Vi var også på stranden i ferien og besøgte den lokale strandcafé. Udemærket sandwich og kaffe.
Den varmeste dag tog vi en tur til København. Først var vi på Refshaleøen og spise frokost (og drikke mojito). Derefter en tur i Nyhavn. I høj solskin.
Derudover bød august på iskaffe, badeture, tur i sommerhus og mere iskaffe. Jeg prøver at få fyldt lidt ture udenfor i vores weekender, så vi kan nyde det inden efteråret for alvor bliver rusk og regn.

Hav en rigtig dejlig weekend.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...