søndag den 1. juli 2018

Juni fraklip

Åh juni. Du gik så hurtigt. Du var både varm og kold. Og jeg har nydt dig i fulde drag!
Der var jordbær i juni. Jeg elsker jordbær helt ustyrligt meget. Jeg kan spise dem, til jeg får ondt i maven. Og så lidt til...

Der har været badeture i juni. Ikke så mange, som jeg gerne ville. Vandet er fin temperatur, men tiden har været lidt knap. 

Familieskovtur blev det også til i juni. Endemålet var Bakken på en meget varm dag.

Der har også været lidt køligere dage i juni. Hvor der selvfølgelig har været café latte. 

Jeg har testet vitaminer i juni. Ja, det ligner vingummibamser. De smager også af vingummi. Det er vitaminer i forklædning. 

Der har været rigtig meget grill-mad i juni. Eller, det er kommet sådan i en stor mængde. Kartoffelsalat og pølser 4 gange på én weekend. Ja, det var nok.

Roserne er sprunget ud her i juni. De er så flotte og fylder godt i landskabet, hvor jeg bor. 

Jeg har faktisk også været i Tivoli, ude og spise i Kødbyen, holdt ældstes fødselsdag og været til sommerfest på jobbet. Det fik jeg bare ikke lige taget billeder af. That's life...2 kommentarer:

  1. Dejlig juni du har haft :-) Måske bortset fra det med vitaminerne. Hvorfor skal de ligne vingummibamser? Hvis de også smager lige så godt som vingummi, risikerer man jo, at ungerne (som de nok er tiltænkt?) spiser sig til en overdosis, hvis de kan komme afsted med det. Jeg synes, det virker uhensigtsmæssigt?

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - jeg kan godt afsløre, at de vingummi vitaminer ikke fik så gode ord med på vejen af mig. Har haft samme betænkeligheder som dig. De ligner og smager præcis som Haribo bamser (var faktisk i tvivl om det ikke var det, som var i glasset). Der er dog sikkerhedslåg på glasset og det er en proto-type (jeg håber ikke den kommer i produktion som de er nu). Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...