søndag den 15. juli 2018

Andre bøger jeg læser, nr. 5 + 6

Jeg er ikke udpræget fan af Hella Joof. Alligevel har jeg læst denne lille bog fra hendes hånd: Papmaché-reglen. 
Det er en meget sød lille bog om regler til et godt liv. Flettet sammen med en omgang anekdoter og noget livserfaring. Jeg vil ikke kalde den mindeværdig, men hvis du godt kan lide Hella, så er denne bog perfekt for dig. Også god til læsning lige før sengetid.

Den anden bog i dette indlæg er mere udenfor min normal-genre. Den er lille og tynd og meget hurtigt læst. Bagefter læste jeg nogle af replikkerne igen. Egentlig er det ikke digte. Det er korte passager plukket ud og sat på en normalside. Meget anderledes end hvad jeg plejer at læse. Lidt Helle Helle-agtigt, dog uden at der er en kronologisk historie igennem alle replikkerne. 
Kan også anbefales til læsning inden sengetid - eller mens manden ser fodbold/cykelløb mv. i TV. Og igen vil jeg anbefale 'Jeg går i min fars støvler' af samme forfatter.
Fra 'Så forbandet klog'

2 kommentarer:

 1. Jeg har ikke læst noget af Hella, men det kan være det skal prøves engang.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - om ikke andet, så bringer den et smil på læberne :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...