tirsdag den 24. juli 2018

Bog nr. 23 - I am watching you

Allerede nu kan jeg se, hvor meget det betyder for min boglæsning, at jeg ikke har studeret i fire måneder. Jeg er langt over snit med antal bøger i forhold til de sidste to år. 

Det betyder også, at jeg læser flere bøger i år på engelsk. For en engelsk bog tager lidt længere tid for mig at læse end dem på dansk. Så det er god afveksling. 

Her i begyndelsen af min ferie er jeg blevet færdig med 'I am watching you'. En krimi jeg faldt over på biblioteket og fik lånt. 

Handlingen er rimelig enkel. To unge piger i et tog kommer i snak med to mænd, de ikke kender. En kvinde overhører deres samtaler og overvejer at underrette forældrene. Det gør hun ikke og næste dag er den ene pige forsvundet.

Bogen skifter mellem at blive fortalt ud fra forskellige synspunkter: veninden, vidnet og pigens far. Der er flere hemmeligheder, som kommer frem løbende. Jeg blev en smule irriteret på vidnet over hendes store skyldfølelse. Det er egentlig meget typisk engelsk, men svært at relatere til som dansker med en noget anden baggrund. 

Slutningen er rigtig fin og jeg havde ikke gennemskuet plottet. Jeg savnede dog en samling på flere tråde, som var påbegyndt i historien. 
(Og af en eller anden grund, så kom bogens titel hele tiden til at minde mig om denne sang).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...