torsdag den 19. juli 2018

Skavanker, som får mig til at føle mig gammel

Jeg har fået en ligtorn. Og jeg har prøvet at ignorere den i over én måned. Selv om den de sidste 14 dage har gjort virkelig ondt. For i mine øjne er det kun gamle mennesker, der får ligtorne. Ligesom åreknuder, vand i leddene og gigt. I know - det er tosset. For det er skavanker, man ikke helt selv kan styre og som man sagtens kan få i alle aldre. 

Så nu har jeg indset, at den der ligtorn (min første) skal behandles. Der er åbenbart flere andre, der lider som mig. I hvert fald var produkter til behandling udsolgt i 2(!) matas butikker. 

Nu er jeg endelig i behandling - også for min forfængelighed. Og så skulle tåen gerne være fin igen snart (ligtornen sidder midt under storetåen og er ikke særlig stor)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...