søndag den 8. juli 2018

Ord og sommerhumør

Inspireret af dette indlæg så vil jeg konkludere, at vi er en del i Blogland, som har det svært med vores ord (på bloggen altså) for tiden.

Det er som om, at tiden går for stærkt. Og man skal dælme ikke sige, at man sidder hjemme og ser tv for nedrullede gardiner, når man kunne være ude og nyde det total gode vejr (undtagen hvis det er VM i fodbold eller Tour de France. Så er det helt legalt).

Det virker også lidt på mig, som om alle andre i blogland (og på de andre SoMe platforme) drikker drinks eller rosé-vin, samt griller grøntsager med kød 'on-the-side' hver dag. Når de altså ikke spiser salat i store bowler eller fade med pil-selv rejer. I små bikinier og store solbriller.

Jeg beklager, hvis jeg lyder bitter. Jeg prøver at være sarkastisk. For sommeren i Danmark er absolut ikke for let-påvirkelige sjæle, der sammenligner sig lidt med andre på de sociale medier.

Tilbage til udgangspunktet, så er sommeren altid der, hvor mange bloggere går på ferie og drosler lidt ned for skriverierne. Antallet i kommentarfelterne falder i takt med at solen skinner mere. Intet nyt (under solen!) der. 

Det 'nye' og lidt skræmmende er, at flere bloggere simpelthen ikke får skrevet. Der er flere at de faste blogs jeg læser, som ligger i dvale for tiden... eller det håber jeg, de gør. For hvis de helt dør, så ville det absolut være et tab.    
6 kommentarer:

 1. Man kan fristes til at tro, at jo højere temperaturen er, desto højere er også blogdødeligheden.... Sørme godt vi ikke blogger i Miami, eller på en sydhavsø. Nej, vent, det ville jeg faktisk skidegerne. Uden børn.... Jeg satser på, at vi kommer i omdrejninger igen ved efterårstide, og så håber jeg at hjulene drejer igen for alles vedkommende, for jeg har også nogen derude i Blogland som jeg savner! Tusind tak for linket, Birgitte!! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg tror meget på, at det god vejr spiller ind. Især efter sidste års sommer i DK. Så krydser fingre for, at rigtig mange bloggere vender tilbage i god stil til efteråret. Og tak for inspiration :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg tror, du har ret - blogland er altid lidt mere stille i sommermånederne. Måske fordi vi drikker rosevin og griller - og glemmer alt om de sociale medier. Og det er måske sundt nok en gang i mellem.
  Men ja, der er flere gode blogge rundt omkring, som er gået i dvale, desværre. Men hvis det ikke er lysten, der driver værket, så er det måske bedst. Bloggere, som bare skriver for at skrive, fanger ikke. Man kan mærke om lysten er der, synes jeg...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - helt klart. Det er ikke fedt med blogs, hvor man ikke rigtig kan mærke forfatteren... Og måske kommer en masse tilbage, når regn og blæst vender sig mod DK igen. Hvem ved ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg er elendig til at få opdateret instagram (sommer eller ej), men jeg kan trøste med at hvis jeg gjorde så ville der ikke være meget rosé eller dyre solbriller over det. Det ville mere være noget med brændestabling og svedpletter. Og et enkelt glas whisky i den ukrudstfyldte gård. Haha

  SvarSlet
  Svar
  1. @Konen - ja, der er heller ikke meget rosé på min konto ;-) dog vil jeg sige, at jeg også savner din blog. Kommer den aldrig igen? Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...