tirsdag den 3. juli 2018

Bog nr. 21 - Den, der lever stille

Første dag jeg åbnede denne bog, læste jeg over 150 sider. Den fangede mig øjeblikkeligt. Både sproget, skrivestilen og de beskrivelser af tidsperioden ramte mig. På den gode måde. 

Der har været mange roser rundt omkring til denne bog og jeg kan kun sige: de er fuld fortjent! Hold op den er god. Og barsk. Og befriende. Nogle gange sidder man tilbage med åben mund og nærmest i chok over de ting, som hun oplever. Undervejs havde jeg flere håb for mange ting. For mulige slutninger. Ingen blev opfyldt og det skærer i mit eget forældre-hjerte.

Jeg elsker, at den er ikke er stringent kronologisk og at der også er nutidsbeskrivelser inde i handlingen. Jeg er kun halvt igennem året, men er ret sikker på, at denne bog kommer med på top tre af årets bøger.
Og selv om det ikke burde betyde noget, så er det bare lækkert at sidde med en bog, hvor der er en lækker forside og et bogbånd indeni.3 kommentarer:

  1. Det er en fantastisk bog! Og jeg er helt enig i, at den lækre forside også har betydning. Ikke for indholdet, forstås. Men for helhedsoplevelsen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Øglemor + @Maude - jamen er det ikke fedt, at en bog kan begejstre så meget. Hun skriver så flot og bør være virkelig stolt af denne bog. kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...