onsdag den 18. juli 2018

Det er alt for varmt!

I går skrev jeg dette, fordi jeg ville udgive et indlæg. Så fik jeg ikke lige taget mig sammen til at gøre det færdigt (plus jeg så en del Netflix i regnvejret), så nu kommer det:

Jeg er ikke god til varme. Og det er sindsygt varmt for tiden på Vestegnen. Altså, i går (som var mandag, da jeg skrev indlægget) ramte vi 30 grader. Det er helt ulideligt. Og det er svært at sove om natten. 

I dag er det heldigvis skyet - og det har dryppet lidt. Altså ikke nok regn til at gøre noget som helst godt igen. Plænerne er gule og blomsterne halvvisne. Dog nok til lige at tage det værste varme. 


Update: I dag er det klamt varmt pga. regnen. Og jeg ville egentlig gerne skrive nogle bedre indlæg end alle de seneste - og  dette. Energien er der bare ikke for tiden. Der er vist ingen tvivl om, at jeg trænger til ferie...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...