torsdag den 26. juli 2018

Bog nr. 24 - Bag lukkede døre

Jeg har god fart på læsningen her i ferien. Og denne bog er nu også virkelig spændende. Og sikke en slutning. Den er hurtigt læst. Jeg var kun tre dage om at sluge den. 

Bogen handler om Jack og Grace, et uadskillelig ægtepar. Pæne og charmerende, som lever et liv i luksus. Men hvad er det, der sker bag de lukkede døre?!!

Jeg vil helst ikke komme mere ind på handlingen. Den springer mellem fortid og nutid og kun et sted, synes jeg den var lidt langtrukken. Til gengæld vejer slutningen klart op for det. Den kan varmt anbefales til ferie-læsning.


4 kommentarer:

 1. Uha, sikke en cliff-hanger. Lyder spændende. Den kommer lige på listen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @ordvild - den er altså også en pageturner. Kh Birgitte

   Slet
 2. Jeg gav op efter 50 sider. Som i fuldstændig op - helt modsat dig er min anmeldelse til andre at det er den værste bog jeg er gået i gang med i lang tid (og det er endnu længere siden jeg er gået i gang med en jeg ikke magtede at gøre færdig). Haha. Jeg bliver tit fascineret af hvor forskelligt vi mennesker opfatter verden, selvom vi er vokset op nogenlunde samme tid og samme sted :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @konen - hurra for forskelligheden 😆 min mor og jeg er heller ikke altid enige om bøger. Og vi er endda så tæt i opfattelse som det kan blive. Håber du fandt en anden god bog. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...