onsdag den 26. juli 2017

Mangel på inspiration

Forleden skulle jeg skrive et indlæg til lokalavisen. Ofte skriver jeg indlægget om søndagen, men jeg havde faktisk planer om at få det skrevet inden jeg gik på ferie. 

Desværre tog alle de gode planer lidt overhånd og jeg fik derfor ikke skrevet. Så søndag var der ingen vej udenom. For første gang i mange måneder var jeg virkelig blank for, hvad jeg skulle skrive om. 

Jeg endte med at vælge et lidt tamt emne - vejret. Ikke synderlig skarpt eller inspirerende. Jeg var simpelthen allerede gået på ferie og kunne ikke finde noget emne, jeg virkelig brændte for. Så det blive lidt la-la. 

Det håber jeg, avisen kan bære over med. Og så kan jeg glæde mig over, at jeg allerede fik begyndt lidt på kladden til næste indlæg. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...