lørdag den 22. juli 2017

Pause fraklip

Jeg har været på arbejde de første tre uger her i juli. Nu er der ferie! Derfor kommer juli fraklippene allerede i dag (se juni fraklip her)
En gave til mig?!! Den indeholdt en fin t-shirt, som jeg er blevet meget begejstret for. Købt i en af min favorit butikker, som jeg desværre ikke besøger så ofte (den fysiske butik altså - webshoppen kigger jeg på jævnligt).
Blomsterbed på vejen til arbejde. Der er stadig godt gang i farverne her i kommunen.
Flæskesvær fra slagteren. En sjælden gang så får jeg lyst til dem (som i én gang om året) og så spiser jeg også uhørt mange (posen var væk på to dage).
Jeg har drukket virkelig meget kaffe denne måned. Både lækker café-kaffe og helt almindelig kaffe. Jeg tror, der er basis for at skære lidt ned her efter ferien.
Turen til Malmø var så dejlig. Vi boede på et nyt hotel og de havde den fineste gammeldags indretning.
De fine blomster på torvet i Malmø.
Én hverdag fik jeg lyst til at bruge nogle rester i køleskabet på kokostoppe med chokolade og nødder. Desværre så fik jeg gjort noget galt og de endte med at flyde helt sammen til en stor småkage. Det smagte dog fint nok alligevel. Jeg er bare bedst til brød, ikke kager.
Jeg havde købt 3 glas af den bedste og stærkeste chili på nettet. Hele familien elsker de chili fra ChuChum. Desværre så var det ene glas smadret, da jeg åbnede pakken. Erstatningsglas er dog sendt til mig. Det er virkelig god service.

Det var juli for nu. Ferien er her og jeg glæder mig til at sætte det (nye) vækkeur lidt på pause. 


4 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie, flæskesværd fra slagteren er også bare godt, men med lang tid imellem.
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tusind tak, ja - der går lige lidt tid, inden jeg får lyst til flæskesvær igen :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er nogle skønne fraklip i juli. Den kæmpe småkage ser godtnok god ud - selvom det skulle have været toppe 😊 Nyd ferien, kh s.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - den smagte nu også udmærket, men jeg ville nu helst have haft toppe. Og tak :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...