mandag den 3. juli 2017

Når man alligevel gerne vil blogge...

Det der med at holde ferie og ikke poste indlæg på bloggen, ja - det gik ikke helt som planlagt. Jeg havde en del, som jeg gerne ville dele. Og hvad er én uges ferie også? Den blev fyldt med en masse aftaler i forbindelse med mormors dødsfald. Men også med en del afslapning og læsning. Og Lalandia ikke at forglemme. 

Nu er jeg tilbage i hverdagen og har været på arbejde. Det var egentlig helt ok (bortset fra at min computer låste mig ude og jeg brugte 1 time med at bøvle med IT afdelingen)

 


4 kommentarer:

 1. Det har bare ikke været en rigtig ferie hvis ikke man har IT-udfordringer når man kommer retur! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - og har glemt sit kodeord ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Nederen med den computer. Håber da ikke at det var "udenfor døren" ;-)
  Klassiker at glemme koder i ferien. Jeg har en app på min arbejdstelefon, hvor alle arbejdsrelaterede koder er indtastet. Burde have det samme privat, men det har vist sig at være uoverskueligt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - nej, det var blot min arbejdscomputer og en genstridig IT-afdeling, der drillede. Jo, jeg burde nok med de koder. Fejlen her var nu, at jeg godt kunne min kode, men blev lukket ud. Og når man skal låse op, så skal man svare på nogle sikkerhedsspørgsmål. De svar kunne jeg ikke huske (aldrig brugt dem). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...