torsdag den 13. juli 2017

Serie anbefaling

Da vejret ikke er alt for godt for tiden, så ser kæresten og jeg serier på Netflix eller HBO. Det er ikke så ofte, vi ser en hel film. Jeg har svært ved at overskue tanken om at sætte 2 (+) timer af til tv. Faktisk ser vi nogle gange serier i så lang tid som en film, men det er en anden sag.

Sidste sommer så vi Game of Thrones og den var (er) jeg meget begejstret over. Fordelen ved at være en late-mover er jo, at alle afsnit er tilgængelig og man (vi) derfor kan 'binge-watche' den (hvad vi også gjorde)

I denne sommer har vi set 'the Handmaid's Tale'. Altså, den er lidt underlig i de første afsnit. Det synes jeg også om Game of Thrones, så den fik en chance. Jo længere hen jeg kom i serien, jo mere kom parallellerne til ting i vores (dagens) samfund. Til sidst var jeg nærmest ved at råbe af personerne i serien. Den fik simpelthen mit temperament i kog. Jeg blev så provokeret på min feministiske holdninger, så der nærmest stod røg ud af ørerne på mig. 

Så alt i alt en god serie! (Læs evt. anmeldelser af serien her og her)Den kom i hvert fald under huden på mig... Nu ventes der på nye episoder af Game of Thrones (mandag).2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...