mandag den 31. juli 2017

Bog nr. 15 - ferielæsning

Denne bog var en ganske fin ferie-bog. Ikke den store kulturelle læsning, men det skal der også være plads til engang imellem. Jeg ved, den er oversat til dansk, men kan ikke lige huske titlen. 

Den er som andre af Moriarty's bøger bygget op omkring en (for læseren) ukendt begivenhed og handlingen drejer sig rundt om den. Der bliver sprunget i tid og sted, men det fungerer som andre af hendes bøger. 

Den kommer ikke helt på højde med Little Big Lies, som jeg synes var en rigtig god bog i denne genre. Denne er også god, men en smule overfladisk. Man kommer ikke rigtig ned i karaktererne og det kan jeg godt savne, når jeg læser hendes bøger. 


8 kommentarer:

 1. Hmm, jeg syntes også, at Little Big Lies var virkelig god, mens de næste to, jeg læste, slet ikke var nær så interessante, og så opgav jeg lidt at læse flere af LMs bøger. Og sådan kan jeg vist godt have det lidt endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja nu er jeg også kørt lidt træt i hendes bøger. Kh Birgitte

   Slet
 2. Jeg var faktisk meget glad for denne her, som på dansk hedder 'Vanvittig skyldig'. Jeg har slugt alle hendes bøger, elsker personkarakteristikkerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg synes denne var kun ok. Måske er jeg gået lidt død i genren. Kh Birgitte

   Slet
 3. Uhh, det her er altså en af mine favoritter. Jeg blev i øvrigt totalt snydt af den engelske titel - troede først, at det var en spritny bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - åh ja. Der er noget med de titler. Kh Birgitte

   Slet
 4. Den faldt heller ikke lige i min smag. Plejer ellers også at være vild med hendes bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - dejligt jeg ikke er alene 😉 kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...