onsdag den 19. juli 2017

Der er noget galt med Bloglovin

Altså den tjeneste som jeg bruger til at holde styr på nye indlæg fra blogs, jeg følger. 

Indlæg fra de blogs jeg følger kommer ikke på. Nogle indlæg kommer i mit feed, men med stor forsinkelse. Mine egne indlæg er på listen, men også med forsinkelse. Så for tiden kigger jeg mest på min egen Blog-liste (den i bloggens højre side).
Måske er systemet også gået på ferie... 


6 kommentarer:

 1. Åh ja. Det er noget bøvl når det ikke virker. For noget tid siden (nogle eller mange måneder?), hvor det også var galt, skiftede jeg til feedly.com. Endnu ingen bøvl. Men ingen garanti. Håber Bloglovin' snart kører optimalt igen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, det er lidt irriterende da jeg bruger mobil-app'en til at tjekke blogs... Kunne være jeg skulle tjekke feedly.com :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg troede bare, at folk holdt ferie, men undrede mig over, at det drejede sig om så mange bloggere.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - jeg tror det primært er blogs, som ikke kører på Blogger platform, der ikke kommer igennem. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det får mig til at spørge hvordan du har lavet den blogliste, har prøvet adskillige gange, uden succes. Har du et hint ;-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg bruger Blogger som platform og i deres skabelon er det ret nemt. Man vælger, hvor den skal være og tilføjer links. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...