søndag den 19. februar 2017

Vinterferie opsamlings-indlæg

Jeg er afsted igen. På skiferie. Med det langsomme Internet. Så her kommer lidt fra tidligere år... Gennem bloggens levetid har der nemlig været en del indlæg i forbindelse med skiferien. Det er bla. disse:
Jeg elsker skiferierne. Måske kommer det ikke helt til udtryk i indlæggene, men det gør jeg altså. Den ro der findes i naturen og hele det der afslappende koncept med ikke at skulle bekymre sig om madlavning, indkøb, tøjvask og rengøring...


4 kommentarer:

 1. Nyd det! Også det langsomme internet, som måske gør, at du bare fravælger det, hvilket sikkert også kan være rigtig sundt en gang i mellem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fruen. Det er helt sikkert meget sundt. Vi nyder det i stor stil. Kh Birgitte

   Slet
 2. Oh det lyder dejligt, nyd det... og jeg foretrækker altså langrend...

  SvarSlet
  Svar
  1. @min servicehund - vi nyder det i fulde drag :) kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...