onsdag den 22. februar 2017

På forskud

Faktisk har jeg snydt lidt og taget forskud på foråret - og beauty-indkøbene. Selv om jeg havde gode intentioner om at holde igen med dullegrejs-indkøb her i februar.

Forårskollektionerne har altid været der, hvor jeg har købt mest make-up. Efter efterår og vinter trænger man bare til lys og farve. Også i makeuppen. 

Jeg er faldet for en lilla eyeliner fra MAC og en af de nye smarte læbepenne fra Lancôme. Så de er indkøbt, for jeg ved, at de ikke kunne fås på færgen til Norge... Faktisk har jeg medbragt dem her på ferien og jeg er allerede vild med dem! Glæder mig til et farverigt make-up forår.

2 kommentarer:

  1. Åh, min make up-samling (hvis man kan driste sig til at kalde det dét), blegner fuldstændig ved siden af den jeg forestiller mig du har! Jeg er vild med din begejstring! Men hvordan undgår du at det hele sidder miserabelt sidst på dagen?

    SvarSlet
    Svar
    1. @Skøreliv - jeg har tænkt over dit spørgsmål flere gange. tror jeg laver et indlæg med det ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...