fredag den 25. februar 2011

Hjemme igen

Jeg er hjemme igen. Efter en dejlig skiferie :-) Fik vist aldrig sagt farvel, men nu kan jeg vist sige 'hej' og jeg er tilbage på bloggen. Havde lagt lidt indlæg, så I ikke skulle kede jer helt i ferien - tak for alle de dejlige kommentarer. Det er 'super nice' at komme hjem og finde dem mellem de 59 mails jeg har fået (øhhh... jeg har kun været væk i 1 uge - og jeg tør slet ikke åbne min arbejdsmail).

Der kommer et længere indlæg (med billeder - som altid), men lige nu er jeg simpelthen så træt og min stue er fyldt med rod og vasketøj (som dog er rent, men bare ligger i lag og venter på at tørre). God fredag derude ;-)

1 kommentar:

  1. Velkommen hjem! Skiferie.. *suk*, kan næsten ikke vente til CHokofanten er stor nok til at komme med. Det er min yndlingsferie :D

    God fornøjelse med vasketøjet ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...