onsdag den 1. februar 2017

Status på januar - creme, makeup mv.

Som jeg skrev i dette indlæg, så ville jeg prøve at fortsætte stilen fra december, med ikke at købe dullegrej. Nu er januar slut og hvordan er det så gået?

Det har været hårdt. Der har været udsalg overalt med gode tilbud. Plus at min lokale Body Shop skulle lukke og derfor kørte et rigtig fedt udsalg med flere produkter, som ellers er udgået. Jeg har til tider været rigtig tæt på at gå 'shop-amok'. Jeg har surfet hjemmesider og været tæt på. Men jeg har holdt det! Ikke én eneste dulle-ting har jeg købt. 

Jeg mangler akut noget fodcreme og noget natcreme. Jeg er også ved at løbe tør for serum og håndcreme. Til gengæld har jeg fået taget hul på en masse af de der små tuber creme/prøver og jeg vasker hår i flere forskellige shampoos, fordi den store flaske er brugt op.

Jeg har besluttet ikke at fortsætte i februar. Mest fordi jeg ved, at der er nogle virkelig gode tilbud i tax-free butikken på vej til skiferie. Der vil jeg ikke holde mig tilbage fra en god handel. Sidste år fik jeg f.eks. købt en lækker bodycreme til under ½ pris af butikkerne herhjemme.

Jeg har sparet penge (selvfølgelig), men også fået gjort noget ved både 'lageret' af dullegrej og min shoppetrang. Sådan en succes har faktisk vist sig at være rigtig godt.

8 kommentarer:

 1. Godt gået Birgitte, det er jo ren win-win, du sparer penge og får samtidig brugt de der små flasker som man ellers ikke får brugt.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, jeg forsætter også her i februar, så længe jeg kan ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor har du været god, men god ide at komme ned i prøverne. Det er jeg også i gang med.
  Men spændende hvad du finder i tax free.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - Ej sejt at jeg ikke er den eneste ;-) ja, det skal nok blive godt med tax-free. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh det bedste er næsten det med at du har fået gjort indhug i 'lageret'. Godt gået, Birgitte ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, det er med en vis tilfredshed, at jeg nu kigger ind i skabet ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg plejer gerne at bruge ferierne til at få brugt de små prøver :) Før, jeg begyndte på det, endte de som regel med at blive smidt ud - og det er jo synd :)
  P.S. Jeg er også blevet den lykkelige ejer af skjortekjolen fra BS :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte -enten har jeg for mange prøver. Eller så kommer jeg ikke nok på ferie😉 Hahaha.
   Er så glad for min skjortekjole. Håber du også bliver glad for din. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...