onsdag den 15. februar 2017

Så meget mig...


Striben er lånt herfra.

Én af grundene til, at jeg elsker Maren Uthaug er, at hun rammer kvindelivet i sin helt almindelige form. Og det sker ikke kun et par gange, men næsten hver gang. Jeg har endnu til gode at møde en kvinde, der ikke lige kunne trække på smilebåndet og se selverkendelsen i hendes små fine tegninger. 
6 kommentarer:

 1. De er så fine!
  Jeg ser da i øvrigt helt klart heller ingen grund til at løbe nogen som helst steder hen for at gøre mig fortjent til noget. Det er muligvis det, de mener med at springe over hvor gærdet er lavest?...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - you and me both... jeg elsker kakaomælk, men ikke løbeture ;-) hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hun er fantastisk - jeg elsker striberne, og synes hendes kalender er spot on - manden min er ikke helt enig, han kan slet, slet ik se hun er sjov. Det er nok fordi han er mand ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - nej, min kæreste er heller ikke så stor fan. Der er så meget mænd ikke forstår... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...