torsdag den 2. februar 2017

Introvert til fest

Dette indlæg begyndte jeg på søndag aften. Pga. træthed og det syge barn fik jeg aldrig skrevet det færdig, men jeg synes nu alligevel, jeg vil poste det (efter lidt mere tanke og skriveri).

Jeg så i januar på min Maren kalender en stribe, som lidt beskriver, hvordan jeg havde det i lørdags. Nemlig denne her:

Billedresultat for maren uthaug kendte ikke nogen til festen

Jeg kendte en del flere, men der var også rigtig mange, som jeg aldrig havde mødt før. Og så kunne jeg jo bare kaste mig ud i at snakke og finde ud af, hvem de var og hvorfra de kendte min veninde. Problemet er bare, at jeg er virkelig introvert til sådanne sammenkomster. Så jeg endte med at snakke med dem, jeg kendte. Jeg dansede ikke og jeg drak stort set ikke andet end sodavand. 

Kedelig type? Næh, jeg synes, det var en god fest. Helt bestemt. Og vi var da heller ikke hjemme før kl. 2 om natten. Jeg havde bare ikke lyst til at gå all-in på fest... Måske var det humøret, introvertheden eller bare tanken om, at jeg trods alt havde nogle børn, som jeg skulle tage mig af søndag. 
Jeg fik bagt pesto-snegle til festen.

9 kommentarer:

 1. Åhh, det kender jeg VIRKELIG godt! Jeg plejer bare at 'krydre' den slags oplevelser med en følelse af, at jeg er mega-mærkelig. Lad være med det; det kan IKKE anbefales!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - nu er jeg ret obs (efterhånden) på mine introverte sider, så jeg ikke føler mig mærkelig... Bare en smule flad bagefter. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor kan jeg bare følge dig - sådan har jeg det også:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - det er jeg på en måde glad for at høre. Så føler man sig ikke helt alene ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Sider her og tænker det sejt du kunne blive der så længe... jeg ville havde rent rundt og følt mig forkert, så meget at jeg bare ville hjem. Den følelse kan ikke anbefales.

  SvarSlet
  Svar
  1. @min Servicehund - der var jo nogle jeg kunne snakke med, også én jeg ikke kendte så godt + min kæreste. Og fester begyndte først kl. 20 :-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Det første hjælper, det sidste... jeg ville havde svært ved en fest der starter når jeg begynder på at være træt....
   nogen nævnte bordkort... hvis det de rigtige man sider med super, ellers hjælp!

   Slet
 4. Det tror jeg de fleste kender - også når man er til fester med bordkort og man ender med at sidde ved et bord, hvor man næsten ingen kender og skal holde snakken kørende i 4-5 timer. Så er det jeg er meget stor fan af festens indslag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - fester med bordkort er lidt en grænseoverskridende ting for mig, men jeg plejer at klare den bedre, fordi man sidder 'tættere' og dermed ikke som her, skal gå rundt og mingle. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...