mandag den 27. februar 2017

Citronkage med marcipan

I dette indlæg fik jeg lige flashet en kage med citron og marcipan. Da jeg har lavet kagen fra en opskrift på en blog, så kan jeg nemt dele den. Du finder opskriften lige her

Jeg vil dog sige, at hvis man er almindelig kagespisende (som mine kollegaer), så er der ikke til mere end 4-5 mennesker i denne opskrift. Medmindre at der er glemt bagepulver i opskriften. Jeg ved det ikke... 

Jeg brugte både citronskal og citronsaft i min kage og synes sagtens, den kunne have tålt mere syrlighed, men det er jo en smagssag. Jeg løb tør for flormelis, så fik ikke lavet en tyk glasur, men den smagte nu godt alligevel.


6 kommentarer:

 1. Citronkager er min absolutte favorit (sammen med chokolade/orangekage). Den skal prøves i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - husk at lave lidt mere, hvis I får gæster ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg kan nu også godt lide citronkage, den lyder lækker.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den smagte også rigtig godt. Ville ønske jeg havde haft godt med glasur på min kage :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...