lørdag den 4. februar 2017

Eksamensdag

I dag skal jeg til eksamen. Ikke min egen, men min yoga-instruktør skal til afsluttende eksamen og skal medbringe 'egne prøvepersoner'. Jeg er derfor stået tidligt op i dag og er på vej til København med en smule sommerfugle i maven. Både på hendes og egne vegne. Håber I får en dejlig lørdag...


4 kommentarer:

 1. God fornøjelse - andres eksamener er nærmest mere skræmmende end ens egne, så håber du holder humøret højt :-) Lyder spændende med yoga eksamen!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - jeg var lidt nervøs, fordi jeg selv skulle 'performe' også, men det gik så fint. Og hun bestod. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder spændende, håber alt går godt med hendes eksamen. God lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det gik så fint og hun bestod :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...