søndag den 12. februar 2017

Heller ingen fraklip denne uge(!)

Jeg har virkelig været dårligt til at fotografere på det seneste. Altså, det er jo næsten en skændsel, at jeg ikke har fået fotodokumenteret dagens sol og blå himmel. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men mon ikke mit hoved er fyldt med en masse andet... Og jeg øver mig på at være tilstede i virkeligheden og ikke se verden så meget gennem min mobil... (det lyder mere frelst end det er). Så jeg vil prøve at få nogle billeder i kassen den næste uge. Jeg har ikke ferie før fredag, men måske har jeg nok til et fraklip næste søndag. Håber I alle har haft en dejlig weekend - med eller uden fotodokumentation.

7 kommentarer:

 1. Kære Birgitte, det ser heldigvis ud til at der bliver flere muligheder til at fotografere både blå himmel og sol de kommende dage. Men det er jo ikke sikkert at lige disse billeder bliver en del af 'fraklip'. Det ville næsten være synd <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - det håber jeg, men jeg er jo også på arbejde, hahahaha. Og fraklip er mest de billeder, som jeg har overflod af ;-) dog ikke pt. åbenbart. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Synes det lyder som en god prioritering, den med at være mere til stede; det tænker jeg også lidt ekstra over lige pt..
  Håber du får en SKØN uge! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg håber også, du får en dejlig uge. Med mere tilstedeværelse? ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Jo, tak Birgitte:) Jeg har også perioder, hvor jeg ikke tager billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, det er meget ulig mig, men det sker åbenbart, haha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...