mandag den 19. september 2016

Det var den weekend

Her er et hurtigt billede-resume af min weekend...
Det er vitterligt over en måned siden, jeg sidst har spist bland-selv slik og jeg har også skåret kraftigt ned for hvor ofte og hvor meget siden sommeren begyndte. Det er egentlig ikke en bevidst strategi, men det var blevet lidt en dårlig vane. Så denne fredag blev der blandet og nydt - og det meste ligger endda stadig i skabet.
I lang tid har jeg ikke haft nogen orkidé. Den jeg havde døde i foråret og derefter besluttede jeg mig for at holde en 'blomster-pause'. Men så fik jeg en fin hvid orkidé i værtindegave for en måneds tid siden og den er simpelthen så flot lige nu. 
Lørdag var jeg med min veninde på Papirøen. Sammen med tusind andre, som også lige lagde vejen forbi. Gosh, der var mange mennesker. Men det er virkelig et fint sted og vi fik mast os rundt til de forskellige stande for at finde noget frokost.
Vi endte med en pulled-pork burger fra Oink Oink. Selv om jeg egentlig er lidt 'mættet' af pulled pork, så må jeg indrømme, at denne var virkelig god. Ikke for fedtet eller tør. Og med en rigtig god stærk chilidressing.
Denne weekend fandt jeg den første kastanje. Varme eller ej, så er efteråret her og det er tid til kastanjedyr mv.
Søndag stod på træning og nok årets sidste pedicure (med tilhørende Baresso blend). Kunne godt mærke i morges, at kulden er her og sandalerne nok snart må ind i skabet.

Håber også I har haft en dejlig weekend. God mandag aften...

14 kommentarer:

 1. Ej, nu er jeg nød til at købe bland selv slik i morgen. Kan da ikke vente helt til på fredag....:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - lige nu fortryder jeg egentlig også, at det ligger derhjemme, hahahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Kastanjer er bare så skønne! Ærgerligt, de kun er lækre i så kort tid.. Jeg oplever en barnlig glæde hvert år når vi finder kastanjer. Dét og så duften af kvæder.
  Jeg synes kulden kradser for alvor, helt tilsvarende den spirende forkølelse jeg har raget til mig....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - åh god bedring. Jeg er også vild med kastanjer og vi samler alt for mange, som bare ligger og bliver grimme og rynkede. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder som en hyggelig weekend. Jeg har til gode at støve nogle kastanjer op i år, men elsker også når det sker. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, jeg kan forestille mig at dine unger har lige den rette alder til kastanjedyr. Kram B

   Slet
 4. Årh hvor en skøn weekend - tak for fotodokumentationen.
  Det er godt nok sjældent (måske 1-2 gange om året) at vi spiser bland-selv-slik. Det må vi gøre noget mere i :-) ser lækkert ud! Spændende at se hvor længe jeres for lov til at ligge urørt i skabet ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har ikke rørt det siden søndag, men det er muligt at kæresten har støvsuget posen, mens jeg ikke har været hjemme, hahahaha... Spiser I slet ikke slik eller køber I bare i poser? Kh. Birgitte

   Slet
  2. Vi spiser altid slik, Birgitte. Men det er nok bare sådan mere ... chokolade og bolcher eller ja fx en pose vingummi(sutter). Glemmer nogle gange at der findes det der bland-selv-koncept.

   Slet
  3. @Liv - i det lokale center har vi en stor bland-selv og det er faktisk billigere end at købe poser. Derfor vælger vi tit den løsning ;-)

   Slet
 5. Uhm, salt-lakrids bjørne og romkugler.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - faktisk er det sort vingummi bjørne. En virkelig stor last af mine. Kh. Birgitte

   Slet
 6. det lyder som en skøn weekend.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var det bestemt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...