lørdag den 24. september 2016

Status: ikke helt på toppen

Nå, jeg er stadig syg. Eller i hvert fald ikke på toppen. Har været helt nede med feber, ondt i kroppen, hovedpine, hoste og snot. Det er den rene elendighed. Har også haft et ret tæt forhold til Treo citrus. 

Al træning har været aflyst for mig. Faktisk til min egen fortrydelse (den havde jeg ikke set komme). Og det er virkelig 'død-'sygt i længden at ligge hjemme på sofaen.

Nu er jeg i dag ude af joggingtøjet og har været ude (wauw) med yngste for at samle kastanjer. Det gør vi hvert år og jeg gruer for, at det i år er sidste gang han gider. Selv om han var meget begejstret. 

Vi fik lavet lidt fine dyr og udsmykning til hoveddøren (det er min den nederste)
I morgen skal også foregå i stilhed for jeg er virkelig sådan, at jeg næsten ikke skal bevæge mig særlig meget, før feberen kommer lidt tilbage. 

12 kommentarer:

 1. Knæk og bræk, jeg håber du snart er ganske og aldeles frisk!
  Super-fine kastanje-spind I har lavet; jeg kan sagtens følge dig i den der 'åh-nej-lige-om-lidt-er-han-så-stor-at-jeg-har-mistet-min-lille-dreng-følelse! Jeg tror på at han gider næste år også!
  Kram fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - heldigvis er han så meget sin egen, så jeg tror på at han også gider når han er 12 ;) også selv om vores krea-evner er noget begrænsede, hahaha. Kram B

   Slet
 2. Puha sikke en omgang søde B. Jeg var oppe for blot at gå i brædderne igen i nat. Virkelig øv. Heldigvis er mine drugs - aka penicillin - begyndt at gøre deres arbejde. Håber du snart bliver frisk igen. Kram herfra PS - fine kastanje udsmykninger

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg var faktisk til lægen torsdag, for var sikker på jeg havde noget rigtig slemt. Desværre var det kun virus og jeg kan kun bruge Panodil mv. Håber vi begge snart er friske :) kram B

   Slet
 3. Øv, stadig nede - hvor surt for dig :-( Håber, du lige straks er frisk igen, rigtig god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - tusind tak. Jeg er virkelig ikke god til at være syg. Kh Birgitte

   Slet
 4. Yeah, du har været ude af joggingtøjet! Woop woop. Klar forbedring omend det kalder på 'hedeture' ;-) Fortsat god bedring. Tror i øvrigt at det er en god idé at fortsætte på den stille måde, for du kan ikke være helt rask, når du ærgrer dig over at misse træning ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - faktisk er jeg blevet svært glad for min søndags yoga. Hvem skulle have troet det ;) og min torsdags træning misser jeg også næste gang pga arbejde og det var første gang torsdag. Så det... men er slet ikke frisk endnu. Desværre. Er virkelig ikke god til at være syg. Kram B

   Slet
 5. Så træls at ligge syg, håber du snart er helt frisk igen. God bedring.
  I morgen vil jeg på jagt efter kastanjer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det lyder hyggeligt. Jeg er ikke frisk, men på arbejde dog :-( kh. Birgitte

   Slet
 6. God bedring - jeg laver også sådan nogle dyr. Ifølge én, der ikke kan lide edderkopper, er det fine parasoller :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - jeg gad godt lave nogle pænere, men det var lige hvad vi havde hjemme af garn (vi er ikke så krea). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...