søndag den 18. september 2016

Længe ventet bog nr. 22

Denne bog har jeg ventet på, siden jeg kom hjem fra sommerferie. Med længsel. Lige siden jeg så dette indlæg, så har jeg glædet mig til et gensyn med Harry Potter og hele universet. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg var laaaang tid om at fatte fidus til Harry Potter og endnu længere om at få læst bøgerne. Som er gode, rigtig gode, selv for voksne. Så derfor var forventningerne høje til denne bog.
Denne bog er så ikke en roman. Det havde jeg måske lige fortrængt. Den er et teater-manuskript. Men når man ser bort fra, at bogen er skrevet med replikker mv., så fungerer det faktisk ok. Handlingen er god og fordi man som læser kender karaktererne, så er det nemt at forestille sig en handling - trods den ikke er beskrevet. Man skal lige have styr på alle karaktererne fra de tidligere bøger for at det giver mest mening, men det har alle vi inkarnerede fans jo allerede. Så - er du Potter fan, så læs den - hvis ikke, så er det her én af de bøger, du ikke behøver på din huskeliste.


4 kommentarer:

 1. Hehe. Har kigget på den, snust til den og hørt om den fra Ketty. Den bliver liggende lidt endnu :o)
  Tak for anmeldelsen ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - velbekomme. Havde jeg haft de andre HP bøger hjemme, så havde jeg nok købt den også... men biblioteket har stået for leverancen igen denne gang. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hverken manden, børnene eller jeg er nogensinde blevet fanget af Harry Potter universet. Vi har prøvet at se den første film men hverken os eller ungerne blev fanget. Mindstemanden har prøvet at læse lidt i den første bog men blev aldrig fanget. Jeg har læst Ringenes Herre og set filmene men Harry Potter fangede bare aldrig. Sikkert derfor ungerne heller ikke er eller måske ikke, hvem ved:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - min ældste søn er heller ikke stor fan. Han læste 100 sider af den første bog og opgav. Vi har dog set filmene alle herhjemme :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...