onsdag den 7. september 2016

Vis mig dit bedste!

Forrige uge var min blog jo heldig at blive anbefalet af søde Rijah. Derfor har jeg tænkt lidt over, hvordan jeg kunne sprede lidt flere anbefalinger i Blogland. 

Jeg vil til enhver tid anbefale, at man som læser tager et kig på min blogliste (ude i højremenuen), som jeg opdaterer relativ tit. Her er de blogs, som jeg læser fast. Altså dem, hvor jeg ikke springer indlæg over.

Men mange af jer læsere derude er jo bloggere selv. Så jeg tænker, om I er med på at lege en lille leg? 

For jeg vil gerne have jer til at anbefale jer selv. Nærmere bestemt at sætte et link ind i kommentaren med jeres bedste indlæg nogensinde. Eller måske lave et indlæg på jeres egen blog, hvor I laver en liste over jeres bedste indlæg? 

Det kan blive svært at vælge, men de fleste af os ved nok, hvilket indlæg man er mest glad for selv. Det er dem, som virkelig viser essensen af bloggen (og én selv). Så her er chancen for at være rigtig selvfed - på opfordring!

Håber I vil være med og anbefale jer selv - måske støder jeg på indlæg, jeg ikke har læst før. Og andre læsere vil se jeres gode indlæg.

Jeg kan godt begynde. For et af de indlæg, jeg er allermest stolt af, er dette. Det handler om at være (lidt) træt af det perfekte liv, som tit bliver udstillet i blogland og andre medier. Det summer meget godt op på, hvorfor jeg stadig driver en lille blog med tilhørende Iphone billeder og standard-skabelon (uden de der reklamer i kanten og ind over indlæggene)

Og som en lille bonus, så linker jeg til dette sjove indlæg. Dem er der ikke så mange af på min blog, men det sker engang imellem. 

Så nu er det jeres tur! Håber I er med på legen...


29 kommentarer:

 1. Hahahahahahahaha, den med svampen. Altså, Birgitte :-D
  Metaltrætheden husker jeg. Og synes stadig den er vigtig at huske på at reflektere over.

  Jeg er da gerne med på den selvfede ;-) Link kommer senere.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, smid endelig et link ;-) og jeg tænker over begge ting til tider (mest med at 'repetere' regler for brug af svamp, hahaha) Kh. Birgitte

   Slet
  2. Så, nu er jeg selvfed i Blogville ;-)
   http://pladstilverden.blogspot.dk/2016/09/selvfed-i-blogville.html

   Slet
  3. Yeah - godt gået :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja, den med svampen er lige til skattekisten! Jeg er altså ikke særlig god til at reklamere for mig selv, jeg tror faktisk heller aldrig jeg har linket til et eneste af mine tidligere indlæg (på min egen blog, altså. Nogle gange smider jeg et link på andre blogge hvis jeg synes det er relevant). Det er ikke fordi jeg ikke vil servicere læserne, men fordi jeg tænker, at hvis jeg fylder mere på, så står folk sgu' da fuldstændig af. Men jeg er også sådan én, der er vanvittig dårlig til f.eks. at forhandle løn. Så står jeg mest og jokker mig selv over tæerne, og siger ting som "pfft! Det ku' enhver da ha' gjort; jeg er VIRKELIG ikke en lønforhøjelse værd!"....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, okay, jeg er da virkelig langsom i opfattelse (her går det godt....): Jeg troede faktisk, at du ville ha' os til at reklamere for os selv på vores egne domæner (ja, jeg har aldrig sagt at jeg var den hurtigste knallert på havnen...). Mit eget favoritindlæg må være dette (om venskabskagen Herman. Som døde. Eller blev slået ihjel...): http://xn--skreliv-r1a.dk/?p=66

   Slet
  2. Åh, skøreliv. Herman døde også hos os:o) Den blev muligvis slået ihjel men der er ingen beviser, siger jeg!

   Slet
  3. @Skøreliv - Hahahaha, ja jeg mente bare at du skulle smide et link til egen blog-indlæg. Men du måtte også gerne (hvis man har al den tid i verden) lave et indlæg på sin egen blog - og fortælle om ens bedste indlæg. Jeg har ikke læst Herman indlægget før nu. Heldigvis, for altså, jeg var nok blevet en anelse knotten på den person, som havde udstyret min søn med et så krævende projekt. Det var slemt nok at jeg skulle passe klassens to planter gennem hele sommerferien. Men der blev jeg i det mindste spurgt først ;-) dejlig du ville lege med (til sidst) Kh. Birgitte

   Slet
  4. @Skøreliv & @Mette - måske Herman har lidt selvmordstendenser? *fnis

   Slet
 3. Det indlæg du har valgt selv, er også et af mine ynglings af dine indlæg:o) Jeg vil gerne være selvfed og linke til et indlæg:) Det er såååå svært at vælge men jeg lavede en serie af indlæg for noget tid siden og det her er mit ynglings:o)
  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2016/03/for-10-ar-siden-var-mit-har-ikke-sa.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige læst svampehistorien, som jeg af en eller anden grund ikke har læst før, og skreget højt af grin:o) :o) så sjovt.

   Slet
  2. @Mette
   Ja, dit 10 års-tilbageglimts-indlæg er godt!
   ps. jeg skreg også (halvhøjt) af grin over svampeindlægget ;-)

   Slet
  3. @Mette - det kan være mega-svært at vælge/finde et indlæg, når man som os har blogget i mange år. Dit indlæg husker jeg godt. Det er på mange måder helt fantastisk, fordi det siger så meget om livet og de drejninger det tager. Tak fordi du ville være med :-) kh. Birgitte

   Slet
  4. @Liv & @Mette - svampeindlægget er mest sjovt, når man ikke står i det ;-)

   Slet
 4. Åhja... verden er fuld af smukt arrangerede blomster og renskurede børn (jeg har ingen af delene og læser som du også hellere om noget, der er lidt tættere på min egen virkelighed og lidt mindre pastelperfekt). Hvis jeg skal pege på et af mine egne indlæg må det blive det her, tror jeg: http://carportognoia.blogspot.dk/2013/05/sleigh-bells.html

  SvarSlet
  Svar
  1. @Carportognoia - nåååh, det er altså også et sødt indlæg. Virkelig. Og så sigende om, hvordan det (også) er at have små børn i voksealderen. Stor og lille på én og samme tid. Tak fordi du ville være med i legen. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Det var da en god ide - men jeg kan simpelten ikke overskue tanken om at læse det hele igennem. Og jeg kan ikke huske nogle indlæg, der som sådan stikker ud. Men her er det nyeste: http://cillecilla.blogspot.dk/2016/09/premiereaften-pa-bridget-jones-nu-med.html
  Og her er et af de mere læste: http://cillecilla.blogspot.dk/2016/05/vores-danmark-der-er-sa-meget-vi-skal.html

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - der er ingen krav, kun fri leg. Og du har også valgt nogle gode nogle :-)

   Slet
 6. Er også ret pjattet med dit svampe indlæg. Virkelig morsomt! Jeg tror et af mine favoritindlæg af de mere alvorlige er der, hvor jeg skriver om sorg:
  http://www.familiefletninger.dk/lidt-om-sorg/

  Til den lidt mere humoristiske side har jeg dette:
  http://www.familiefletninger.dk/ting-du-maaske-ikke-vidste-om-mig-4/

  Ha' en skøn dag
  Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Sikke nogle fine indlæg du har valgt ;-) Indlægget om sorg er meget stærkt synes jeg. Dejligt du ville være med. Kram herfra

   Slet
 7. så fik jeg også læst svampe indlægget, og nogle af jeres andres.
  Jeg har valgt at smide mit indlæg om kæledyr i puljen, da min blog ikke er så stor endnu, er der ikke så meget at vælge imellem.
  http://www.rikkes-planet.dk/?p=54

  Hilsen Rikke
  P.s hvis indlægget kommer 2 gange, beklager jeg, min pc gakkede ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke har lige læst dit kæledyrsindlæg. Yderst underholdende:o)

   Slet
  2. @Rikke - åh altså, jeg er glad for dit indlæg, som bare bekræfter mig i, at jeg ikke skal have dyr. Hahaha... og dejligt du ville være med til legen. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Hej Birgitte, sjov leg - I'm in :-) Det indlæg du selv har valgt, rammer så plet. Jeg er virkelig også træt af dette fænomen. Forestil dig hvordan det må være at være ung i dag - det må godt nok være svært at følge med i denne 'perfekte verden'! Dit indlæg om svampen kom lige som prikken over i som opfølgning til det første, da det på en humoristisk måde fik fortalt, hvordan vores hverdag virkelig er (kan være)! Det indlæg jeg vælger fra min egen blog, bliver lidt i samme tråd. Jeg synes det er svært, at skrive om private ting på bloggen, synes at det på mange måder er grænseoverskridende, men det sker, at jeg gør det. Jeg kan se, det er blevet læst mange gange og det vidner måske også om, at der andre der går rundt der ude og slås med lidt af det samme. Jeg tænker, at dette indlæg også på en måde vidner om det 'ikke-perfekte-liv'- lidt fra en anden vinkel. Måske har vi brug for at læse om andre, der ikke lever det perfekte liv, som bare er helt almindelige som os selv? http://aargang73.dk/fucked-up/

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - ja, det er ikke nemt for de unge i dag. Eller for os andre, for den sags skyld. Jeg har tænkt mange gange på dit indlæg. Det er et meget stærkt indlæg, som helt sikkert rammer rigtig mange kvinder på et eller andet plan. Så jeg er glad for, at du ville dele. Jeg har det ligesom dig svært ved at dele private ting på bloggen, men nogle gange er det jo til stor glæde for andre. Kh. Birgitte

   Slet
 9. Sidder her og griner højlydt over indlægget med svampen! Hold fast hvor morsomt! Og det andet indlæg rammer rigtig godt noget jeg selv har været igennem (og snart skal til det igen) for min feed på IG svømmer os over med pænhed/opstillethed - men det jeg blir mest inspireret af er finurligheder og skævheder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Sandra - jeg tror på en god blanding, men jeg kan mærke at jeg ikke kan rumme det 'for pæne' for tiden (igen). Så det er nok en on-going proces for mig. I princippet er det jo mit eget problem og hellere vælge fra end at blive én af dem, der skriver grimme kommentarer hos andre ;-) (hvis du forstår). Kh. Birgitte

   Slet
 10. Skøn historie om sønnens lån af din svamp :-) Den opstillede pænhed har jeg det også ret stramt med og følger sjældent den slags blogge.
  Der er (overraskende?) mange af mine indlæg, der handler om lus. Fx dette: http://fruenimidten.blogspot.dk/2012/01/lus-forbi.html
  og igen her:
  http://fruenimidten.blogspot.dk/2015/11/fornuft-og-fornemmelser.html

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - åh det første indlæg altså... Det er sjovt (især nu flere år efter, tænker det var knap så hyggelig i situationen). Jeg har endnu til gode (eller noget) at få lus, men begge unger fik det sidste forår for første gang. Jeg kan tørt konstatere, at visse forældre slet ikke går op i at kæmme. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...