tirsdag den 27. september 2016

Eftermiddag i lufthavnen

I går eftermiddag var jeg i lufthavnen for at hente mine forældre, som havde været på sommerferie i USA. 

Jeg kan godt lide at stå i ankomsthallen og kigge på de mange mennesker, der kommer af flyverne. Mange bliver mødt med kys og kram og store smil. Af familie, venner eller kæreste/ægtefælle. Andre ligner noget der lige er vågnet og dumpet ned på en fremmed planet. Lettere forvirret over hvor de så skal gå hen, nu de er 'ude' i det fri. Mest af alt er der rigtig god stemning - blandet med en anelse utålmodighed fra de ventende. 
Fordrev min lille ventetid med en lime-drik fra Starbucks. Den smagte godt, men helt ærligt - 45 kr. for en omgang saftevand og tjek lige, hvor meget is der er i glasset - og det er altså efter jeg har drukket det hele. Det er tæt på røveri i min optik. Nå, men i det mindste havde de stavet mit navn rigtigt...

10 kommentarer:

 1. Ja, lufthavnens ankomsthal er et skønt sted! Jeg får helt lyst til at se 'Love, actually', men der skal lige gå et par måneder endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg skal også snart have set den film. Det er efterhånden mange år siden :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Der er helt klart noget ganske særligt over ankomsthaller med store, skønne gensynsscener :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, der er mange kram i luften derude :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. gensynsglæde er altid fantastisk at være en del af, også udenfor ankomsthallerne :-) jeg er ikke lige den store flyver-type.
  Wow der er meget is !
  kærlig hilsen og god dag
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, jeg føler mig også snydt med al det is ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Ja, så må du glæde dig over stavningen:o) Jeg elsker ankomsthaller i lufthavne og iiihhh man kan finde på mange historier om de folk man ser:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, man kan finde på mange gode ting om de situationer ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Røveri! Virkelig! Av!
  Nå men dejligt du har fået forældrene godt hjem igen - og at de er så heldige at du vil hente dem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - efter vi fik bil, så er der blevet kørt en del ture til og fra lufthavnen ;-) det er nu rart at hjælpe andre. kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...