fredag den 30. september 2016

Begejstring for læbestift

Jeg lavede engang et løfte til mig selv om at bruge læbestift. Det går egentlig ok. Jeg er endnu ikke avanceret til de 'flashy' farver, men holder mig i den mere anonyme ende. Jeg husker det til gengæld hver morgen. Og derfor har jeg faktisk præsteret at bruge en hel læbestift op.
Det er læbestiften nederst i billedet, der er brugt op (næsten). Den øverst i billedet er dens afløser. For jeg har været rigtig glad for min læbestift - og da jeg skulle købe den igen, så var farven gået ud af sortimentet. 

Til gengæld fik jeg fin info om, at der var lavet om på konsistensen, så de var endnu blødere og fugtgivende. Og den søde ekspedient fandt én af de nye farver frem til mig, som mindede meget om den gamle.
Det er den nye læbestift til venstre og den gamle til højre. Så nu er det bare med at komme i gang med ny læbestift og finde ud af, om den virkelig er meget bedre. Indtil nu kan jeg afsløre, at der er magnet i den nye, så den ligesom 'suger' sig ned i hylsteret og dermed ikke falder ud, når den ligger i tasken. 

God weekend derude - med eller uden læbestift...


NB: Ingen reklamen eller spons i dette indlæg. Alt er købt for egne penge og en anbefaling fra mig efter egen vilje.

2 kommentarer:

  1. Hi hi lyder ret James Bond med magnet i læbestiften :o) ha' en dejlig søndag:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Total 007 Mette ;-) håber også I har en dejlig søndag. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...