onsdag den 21. september 2016

Små-snottet

Jeg er blevet små-snottet. Egentlig vidste jeg vel godt, at det ville ramme mig på et tidspunkt, da flere i familien og på arbejdet har været forkølede. 

Det lidt underlige er, at jeg efterhånden kender alle min krops symptomer op til udbrud - og de er ikke helt så logiske.

Først så får jeg en umanerlig trang til hvide boller/hvidt brød. Det er sådan en kæmpe craving, som jeg får typisk ved sygdom. Og så kræver min krop bare, at jeg propper (mad) i hoved hele tiden. Så får jeg ondt i halsen, synkebesvær og trykken/ondt for ørerne. Det varer ca. et døgns tid, hvorefter jeg begynder på den egentlige forkølelse. Altså snot. 

Lige nu er jeg næsten i mål. Der hvor jeg skal have papirlommetørklæder og næsespray frem. Så er spørgsmålet bare, hvor længe det varer denne gang. Slipper jeg nemt over eller skal jeg helt ned og være senge/sofa-liggende? Håber selvfølgelig mest på det første...

20 kommentarer:

 1. Yeah, that's the way it goes... Sådan en september-snue er en uskreven regel. Den er helt uundgåelig. God bedring herfra*

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det blev så en full-blown influenza... øv. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Denne omgang bliver easy-peasy. Overstået på 3 dage. Aftale?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - Kører på 4. dag nu og håber virkelig det snart er slut! Kh. Birgitte

   Slet
  2. Arj, Birgitte. Du kan altså ikke være bekendt at sende 'aben' herover. Jeg havde faktisk andre planer med min lørdag end at ligge i sengen og sove til dårligt tv - med feber und alles. Tarveligt. Håber i det mindste du har det bedre?!

   Slet
  3. Åh stakkels dig Liv - jeg har det ikke skide meget bedre... Og virkelig dårlig TV gennem hele dagen kan jeg berette... Her kommer Netflix til redning, bortset fra at man ikke orker at se noget rigtigt. God bedring til dig. Kh. Birgitte

   Slet
  4. Tak i lige måde, Birgtitte. Jeg har besluttet at stå op i dag - det går ikke helt godt ift. balancen, men jeg prøver alligevel at 'fake till you make it'. Måske det virker :-D

   Slet
  5. Håber virkelig det er et hit. For mig har jeg ikke været svimmel. Det er nok også det eneste jeg ikke har lidt af. Æv for sygdom. Især når vejret er så godt. Kh Birgitte

   Slet
 3. Hvidt brød?!? Vil det sige du ikke forsager al gluten? ;))) - rigtig god bedring søde B

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - du er jo følger af min Instagram, så jeg kan vist ikke undslå mig det hvide mel ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh nej!! Og så i det dejlige september-vejr! Sjovt med de der cravings for hvidt brød i opløbet til forkølelse ;-) De eneste sådan direkte cravings jeg haft, var den gang jeg var gravid. Der kunne jeg ikke få nok at syltede asier og agurker og den slags. Alt surt. I forbindelse med min første graviditet lærte jeg også at spise chokolade. Rigtig god bedring til dig fra mig...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - Jeg havde mange underlige cravings som 2. gangs gravid. Bla kakaomælk, som jeg slet ikke er sluppet af med endnu (drengen er 11 år). Hahahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Føj, en gang september snot. Obligatorisk men mega træls!
  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - tak, og jeg fik det udviklet til influenza. Suk. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Go' bedring:) Hvidt brød rocks;o) Selvom jeg for imun-ødelæggende medicin for sclerosen, så er jeg (krydser alt jeg har for ikke at jinxe det) heldig, at jeg næsten aldrig er forkølet. Eller syg:) Måske det er det man får som kompensation på en kronisk sygdom:D :O) Håber du kommer gennem forkølesen hurtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg er også sjældent forkølet, men denne gang gik jeg helt ned med flaget. Øv. Håber du klarer hele sæsonen uden sygdom. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Håber du slipper over det hurtigt, god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak, men er på 4. dag med sygdom nu. Øv. Kh. Birgitte

   Slet
 8. God bedring, det er lige straks over :-) Når jeg er forkølet har jeg ikke særlige cravings. Jeg spiser bare dobbelt så meget af ALT!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg spiser også meget mere end normalt, det er sindsygt ;-) men jeg håber, det slutter i morgen. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...