torsdag den 15. september 2016

Bog nr. 21 - letlæst kærlighed

Lige nu går det stærkt med bøgerne. Jeg er i gang med en god vane, nemlig at læse hver aften (har stort set droppet tv til fordel for bøger). Så jeg drysser en del indlæg ud om bøger igen i denne måned.

Denne bog er et godt eksempel på, at jeg ikke vælger bogen efter omslaget. Jeg synes simpelthen, at motivet og opsætningen på omslaget er ringe. Handlingsmæssigt ligger den meget tæt op af én af mine andre favorit-bøger, nemlig 'Mig før dig' af Jojo Moyes. En kærlighedshistorie med trange kår og en ikke helt så lykkelig slutning. Den springer frem og tilbage mellem de to hovedpersoners synspunkt og det fungerer godt. 

Det er desuden en rigtig let bog at læse. Jeg hentede den en søndag på biblioteket og blev færdig mandag. Ikke den dybeste bog, men det skal det heller ikke være for mig hver gang jeg læser. God og uforpligtende og perfekt hvis du i forvejen er fan af Jojo Moyes med flere.

12 kommentarer:

 1. Har set den bog flere steder nu, må hellere se efter den på biblioteket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - hos mit bibliotek stod jeg i kø til den ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Tak for alle dine bogtips! Det er ikke så meget at jeg får læst, har godt nok en bog liggende på sengebordet, men da jeg altid falder i søvn når jeg læser, går det laaaaangsomt. Burde bruge mine aftener i sofaen med en bog, men strikketøj og hækleprojekter skal jo også passes og plejes ;-) Af de 21 bøger du læst indtil videre, hvilken af dem vil du helst anbefale?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - nu er jeg jo slet ikke kreativ, så jeg bruger ledige stunder på at læse og har stort set droppet tv på det seneste. Går i seng efter kl. 21 og læser inden jeg bliver for træt. Jeg har læst mange gode i de 9 måneder, men de bedste har været nr. 1 - http://www.birgitte-b.dk/2016/01/25-bger-pa-et-ar.html og nr. 18 - http://www.birgitte-b.dk/2016/08/bog-nr-18-er-en-stor-anbefaling.html KH. Birgitte

   Slet
  2. Tak for tippet! Vil i første omgang se om jeg kan finde en af dem som lydbog - 700 sider lyder voldsomt når man lige når at læse 2 ad gangen ;-) Dejligt med lidt læsetip, så bliver det spændende at se, om vi har samme bogsmag ;-)

   Slet
  3. @Malin - håber du giver en tilbagemelding... Men altså, jeg har endnu tilgode at møde én, der ikke synes 'Sandheden om Harry Q...' var en god bog ;-)

   Slet
 3. Den er også rigtig god, på den triste måde.

  SvarSlet
 4. Den lyder lidt som noget, jeg kunne finde på at læse på et tidspunkt. Altid dejligt med letlæselige bøger:) Go' weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja og denne er vel på engelsk tænker jeg... Jo, det er den. Og god weekend til dig og dine også. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Hold nu op altså, Birgitte. Bliver jo helt blæst bagover af din læsehastighed. Jeg når jo ikke en gang at slå op i et Anders And blad, inden du allerede har læst næste bog. Er du så en læsehest eller bogorm? Og hvad er forskellen?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - åh jeg er nok begge dele - og sådan en type, der har bog med i taske for at læse i bilen, toget, bussen osv. Og så læser jeg bare generelt ret hurtigt... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...