mandag den 9. maj 2016

Tanker om Mors Dag

I går var jo Mors Dag. Og i år synes jeg, promoveringen/reklamen for dagen havde fået en ekstra tand. NU skulle hun forkæles (og blomster/chokolade/tøj-butikkerne tjene penge).

Selv fik jeg en dejlig gave - en pedicure hos den lokale neglebiks. Lige i tide, da sandalerne er taget frem. Jeg gav også en gave til min egen mor. Ikke blomster, men en fin top til sommerbrug. Alt i alt helt klichefyldt og som traditionen foreskriver.

... men, alligevel har jeg brugt noget tid på at tænke på dem, der ikke har en mor. Altså alle har jo en mor, når de kommer til verden, men mange har også mistet deres mor, af den ene eller anden grund. Så må sådan en dag som i går være speciel hård. Også optakten op til. Den massive strøm af tv-reklamer og annoncer alle vegne. Det kan ikke være sjovt, hele tiden at blive mindet om, at man altså ikke har sin mor.

Derfor håber jeg også, at alle vi, der er heldige stadig at have vores mor, husker at sætte pris på hende hver dag - og ikke kun én gang om året.
10 kommentarer:

 1. Helt enig, Birgitte. Lyder som en dejlig mors dag gave du fik dig. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja dejlig gave, elsker at slippe for det med neglelakken ;-) Kram herfra

   Slet
 2. Helt enig Birgitte. Jeg blev også forkælet i går:o) Jeg huskede også min egen mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det lyder dejligt - også med din egen mor :-) Kh. Birgitte

   Slet
 3. Fuldstændig enig Birgitte. Dejlig morsgave du fik :-) elsker sådan en gave.
  kærlig hilsen RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, den er ikke så tosset, sådan en omgang forkælelse. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Du har helt ret. Men sådan vil det jo være i mange sammenhænge, at al gøgleriet ifm. fx mors dag, valentinsdag og jul vil minde mange om, hvad de netop ikke har. Umuligt at gøre noget ved, men så kan man da i det mindste, som du skriver, huske at værdsætte dem man har, mens man har dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, der er masser af andre anledninger, der kan være svære. Synes bare at eksponeringen af denne Mors Dag har været voldsom. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg stemmer i med Midterfruen ;-) og heldigvis er der bred enighed om at vi skal værdsætte dem (og det) vi har. Det kan desværre være nemt at glemme i hverdagen. Nogle gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, vi skal huske det, også i hverdagen. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...