fredag den 3. juli 2015

Ugens glimt og ferie!

Så er det ferietid! Og jeg håber på bare lidt godt vejr... helst uden regn. 

I dag er planen en tur i Tivoli og i morgen skal vi grille og hygge hos noget familie. Søndag er ungerne tilbage og hvis vejret er ok, så tænker jeg, at vi tager en tur på stranden.

Denne uge har modsat sidste uge ikke været så proppet med aftaler. Jeg havde jo en dejlig selv-forkælelse mandag og ellers en stille uge. Pt. er der garder VM og DM i Brøndby og byen er fyldt med musik og mange mennesker. Varmen er begyndt at gøre lejligheden meget varm. Det er sommer og ferie fra i dag. Jeg glæder mig sindssyg til ikke at skulle stille vækkeuret de næste 14 dage. Bloggen holder ikke ferielukket, men indlæggene kommer nok med større mellemrum. Og der kan være lange svartider. Jeg blogger primært fra mobilen, så indlæggene kan også være lidt "skæve" mht. layout og billedestørrelse osv. 

Rigtig god ferie, hvis du skal gå fra i dag - ellers god weekend - og husk at nyde varmen og solen, inden det vender igen...4 kommentarer:

 1. Ha' en rigtig skøn ferie! :o) og sikke et vejr du tar med dig.
  Her tror jeg lige at vi napper en arbejdsuge mere. Du ved, bare fordi ;o) Nyd Tivoli, familiehygge og ikke mindst strandtur! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv og god ferie når du kommer dertil. Vi nyder at lave ingenting. Absolut ingenting. Kh Birgitte

   Slet
 2. Rigtig god ferie til dig :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...