fredag den 31. juli 2015

Så er juli måned (næsten) slut...

Og jeg står på spring for at holde min sidste uges ferie. I sommerhus med (kryds lige fingre) godt vejr, som det ser ud lige nu. Det ville være dejligt, hvis jeg rent faktisk kunne bruge mine shorts/nederdele herhjemme denne sommer. For ikke at tale om min nye bikini, som kun har været brugt på Kreta. Jeg håber, at sende et par sommerferiepostkort på bloggen imens jeg er væk. 

Juli har været god, lang, fyldt med ferie og masser af samvær med skønne mennesker. Ikke som jeg havde håbet lange aftener på altanen, men det kan være august tager fusen på os alle og bliver skøn vejrmæssigt. 

Det bedste i juli

Jeg har allerede en del aftaler i august og så venter opstart på efteruddannelse. Det bliver vildt at skulle tilbage på skolebænken efter 6½ år. Helt sikkert noget af en omvæltning, at jeg nu (igen) skal bruge mine aftener og weekends til at studere. Jeg både glæder mig og frygter, at det bliver hårdt. 

Men altså, august begynder jo med en uges ferie - og det er jo en dejlig start på en måned. Desuden holder jeg traditionen tro fri, den mandag unger begynder i skole igen. Og så kan der ikke rigtig vrides mere fri og ferie ud af denne sommer.


Havnen i Chania

Danske jordbær - indbegrebet af sommer for mig

Der bliver som sagt sporadisk aktivitet på bloggen i ferieugen, men først venter fredag med skønne kollegaer til frokost. God weekend derude...

10 kommentarer:

 1. Lyder skønt med en uges ferie mere. Krydser også fingre for godt vejr. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak. I dag var fantastisk. Så flere af dem. Kram

   Slet
 2. God ferie! Jeg er sikker på, at det bliver godt vejr. - For vi skal også i sommerhus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - så god ferie til jer også :) kh Birgitte

   Slet
 3. Selvfølgelig bliver vejret godt i næste uge:-)
  Også god weekend til dig og dine....
  / Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - tak. Krydser fingre for vejret. Kh Birgitte

   Slet
 4. Krydser fingre for solskinsvejr, det ville være skønt. God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - altså hvis det bare er som i dag med sol og blå himmel så er jeg glad ;) kh Birgitte

   Slet
 5. Rigtig god ferie - selvfølgelig bliver det dejligt sommervejr, så shorts og nederdele kan blive luftet :-) KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - indtil videre passer det meget godt ;) kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...