mandag den 20. juli 2015

Den dårlige internetforbindelse - og samvittighed

Skal vi tage det fra en ende af? Altså, jeg tænker på alle de 'udfordringer', der gjorde, at jeg ikke fik blogget særlig meget i ferien. (Primært sidste uge... ) 

Jeg ville gerne have opretholdt stilen med 'ugens glimt' her i ferien, men dagene flød meget sammen (især pga. det hyggelige i at være sammen og holde ferie). Så nu er min plan, at jeg i slutningen af denne måned får samlet 'glimt' sammen, plus laver opsummering af juli i et og samme indlæg. 

Tilbage til den dårlige internetforbindelse. Vi var klar over, at wi-fi forbindelsen på hotellet ikke var helt dansk standard. Hvilket betød, at man nogle gange kunne være heldig at få et 'hul' igennem. Andre gange, at det var helt umuligt. 

Samtidig var det jo ferie - og ikke al tiden skulle bruges på nettet. Så... bloggen blev nedprioriteret. Det samme blev alle jer andres blogs derude. Jeg fik ikke læst særlig mange af jeres indlæg - og slet ikke kommenteret hos jer - selv om jeg gerne ville. Det er jeg egentlig lidt ked af (og jeg prøver at komme igennem mit Bloglovin' feed her det næste stykke tid). 

Det samme med mit Instagram, som blev skimmet igennem ca. 2 gange om dagen og smidt et par hjerter - mange uden at de 'sad fast' på jeres billeder, da forbindelse var så ustabil. Og kun med et minimum af kommentarer til jeres billeder. Det var altså ikke manglende interesse, der gjorde det...

Det var den dårlige samvittighed - nu lettet! Så kommer de lidt sjovere indlæg om ferien på Kreta på bloggen snart... Rigtig god mandag til jer alle.Solnedgang på Kreta

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til din juli opsummering, og håber du er kommet godt i gang efter ferien, det kan jo godt trække lidt tænder ud. KH Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - tak - det trækker også tænder ud i dag ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...