fredag den 24. juli 2015

Ugen der gik - og noget om weekend i Malmø

Jeg havde jo planlagt ikke at lave et uge-resume... Men altså, der er sket så mange gode ting denne uge, så det kan slet ikke vente til måneden er gået.

Lørdag efter en lur og vasketøjet var ordnet, fik jeg talt verdens-situationen igennem med en god veninde. Vi mødtes på cafe og fik hvidvin, mad og kaffe, indtil jeg blev overmandet af søvnunderskuddet og måtte traske hjem kl. 22 og gik kold på sofaen.


Super lækker pizza i godt selskab

Søndag stod på oprydning og det sidste udpakning. Ungerne skulle køres i lufthavnen og sendes afsted til England med deres far, kone og hendes søn. De er væk i 14 dage og jeg savner dem allerede...


Jordbær (danske) på en søndag - mums


Mandag var det min kusines 25-års fødselsdag og vi tog med hende og hendes forældre ud og spise dejlig sushi. Jeg elsker running-sushi og fik spist alt for meget. Næsten så jeg havde ondt i maven... 
Bagefter havde kusinen også lavet lagkage, som vi spiste hjemme hos hendes forældre på terrassen. (Hun bor til daglig i Odense, men holder ferie i Brøndby pt.) Åh en lækker kage. Jeg er ellers ikke meget til chokolade-lagkage, men denne tiramisu udgave var meget dejlig.


Vi havde 'kun' købt en fin buket til fødselsdagsbarnet, da hun holder stor fest i næste måned


Tirsdag fik familien gode nyheder om at min mormor var tilbudt lejlighed på plejehjemmet, hvor hun i forvejen er på midlertidig plads. Det er sådan et hyggeligt sted og en fin lille lejlighed hun nu skal flytte ind i. Så efter 1. august skulle der gerne komme lidt ro på hendes situation (og os pårørende). Huset er på nippet til at blive solgt og det er næsten ryddet helt ud. 


Smukke roser på vejen til arbejde


Onsdag tøffede jeg til Kastrup efter arbejde til skønne Amira. Dejligt når man lige kan få klemt en hurtig snak ind imellem alle ferie-planerne. Torsdag gik med arbejde - det er min lange arbejdsdag. Og den føltes ekstra lang i denne uge. 

I dag fredag er meget tiltrængt... og skal primært bruges på afslapning og måske et glas vin til aften?!! Inden kæresten og jeg i morgen drager en tur til Malmø, hvor jeg har booket en overnatning på hotel - i ligehed med sidste sommer. Og i lighed med sidste år, så ser det også ud til, at det bliver regnvejr. Men hvad, vi skal nok få en hyggelig tur alligevel. 

God weekend til jer alle...
4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig uge du har haft, håber weekenden i Malmø bliver helt fantastisk. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den var rigtig skøn, trods det lidt dårlige vejr :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Åh, 14 dage er også længe,. håber du finder noget dejligt imellemtiden - men sikke meget hyggeligt ugen har budt på.

  -Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - heldigvis under en uge tilbage til jeg ser ungerne igen :-) og jo, arbejde og hverdag - så går tiden ok hurtigt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...