onsdag den 22. juli 2015

Den store træthed

Den store træthed har meldt sig. Jeg hængte virkelig i bremsen her onsdag eftermiddag. Sådan en ferie-opstart kan tage sin tid. Den tager i hvert fald hårdt på mig lige i denne uge.

Jeg længes lidt efter noget varme og sol. Bare 2-3 grader mere. Jeg har opgivet at gå i shorts (bare ben i det hele taget), men stædigt beholdt sandalerne fremme. Jeg nægter simpelthen at gå i strømper og sko i juli måned.

Jeg brygger stadig på nogle indlæg om ferien, men hverdagen skal også passes og jeg er booket op med masser af aftaler i denne uge. Dejligt, men lidt hårdt... 6 kommentarer:

 1. Jeg kunne også bruge et par graders varme oven i hatten, har fundet halvlange bukser frem i dag, startede ellers ud i shorts. Det var bare for koldt, men senere blev det faktisk alligevel dejligt. Pøj pøj med ugen. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var meget mystisk, for det blev helt suverænt vejr om aftenen! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Tror også min næste uge bliver lidt lang at komme igennem. Håber en weekend hjælper lidt hos dig. Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg anbefaler ingen planer ud over arbejde i næste uge ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Vi er vist flere, der synes, det er liiidt hårdt at komme tilbage på arbejde :-) Heldigvis er der stadig så stille på min arbejdsplads, at jeg kan tage det heeelt stille og roligt. Men i næste uge, når alle de andre kommer tilbage, så!

  Og ja tak til lidt mere varme, bare lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - her er også stille, men stadig masser af opgaver. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...