lørdag den 4. juli 2015

Sommerferie - også i avisen

Meget passende handler denne uges indlæg i avisen om sommerferie... Sommerferien er lige rundt om hjørnet. Måske er den allerede begyndt for nogle af jer derude? Skolesommerferien er i hvert fald begyndt og det betyder jo ferie for rigtig mange børn og voksne. Måske er du allerede rejst langt væk (heldige asen)? Hvis du stadig er her og læser med, så håber jeg, at du ligger i en hængekøje i haven, mens solen skinner fra en blå himmel (ok, mindre kan også gøre det, f.eks. hvis du læser avisen i jobbets kantine).

Mens jeg skriver dette indlæg, så er der lang tid til ferien. Det føles i hvert fald sådan. Min hjerne er ikke indstillet helt på ferie endnu. Måske det hænger sammen med det kolde, ikke særlig sommerlige vejr? Jeg har endnu min første stranddag til gode og det er kun 2 uger siden vi grillede for første gang. Sandalerne har ikke vundet 100% indtog, men det ville være rart, hvis det hele var ændret, når indlægget rammer avisen.

Jeg glæder mig nemlig rigtig meget til ferien. Til det (forhåbentlig) gode, varme vejr. Til lange dage ved stranden. Til cykelture uden jag. Til is i massevis. Til grin og ballade og 100% samvær. Et helt blankt ark, der bare venter på at blive skrevet.

Juli er speciel for mig. Det er den måned, hvor jeg har ferie. Der hvor jeg slapper af, trækker vejret i bund og slipper forårets allergi. Slut med snot og kløe. Goddag til lange dage på et tæppe i græsset, mens ungerne spiller fodbold eller leger vandkamp. Et billede af ren idyl. Sådan er ferier jo ikke altid, men håbet lever... og allergien er helt sikkert væk.


Noget af ferien skal igen i år holdes hjemme på Vestegnen. En hjemmeferie når det er bedst. Det er ikke fordi der mangler ting at lave, når vi er hjemme på ferie. Vi kommer alt for lidt på stranden i hverdagen, så det er klart et mål, hvis vejret er fint. Er vejret skidt, tror jeg helt sikkert, at familien godt kan overtales til en tur i biografen. Og så skal vi grille nede på fællesarealet og bare nyde, at sommeren generelt betyder mere af alting. Også af socialt samvær med familie, venner og naboer. 

Juli betyder også, at jeg holder ferie fra avisen. Jeg er feriebarn, når det sidste punktum i dette indlæg er sat. Men jeg er tilbage igen i august. Imens vil jeg være ude og nyde sommeren på Vestegnen. Mødes vi, er du velkommen til at sige hej! Ellers har jeg bare at ønske god sommer - og på gensyn.


Se indlægget online her.

2 kommentarer:

  1. Håber at du nyder ferien i fulde drag. Bare det at sidde udenfor om aftenen mens ungerne leger i det fri, det er ferie, hvis du spørger mig ;-) Også selv om jeg ikke har det endnu; -)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - vi nyder. Og laver absolut ingenting. Ren afslapning. Også god ferie til dig og dine når I kommer dertil. Kh Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...