fredag den 27. marts 2015

Ugens glimt med musik og mad

Denne uges glimt begynder allerede torsdag (i stedet for fredag). For torsdag aften var jeg i Forum til en ganske fantastisk koncert med Bryan Adams. Og som I ved fra min musiksmag, så kan jeg mægtig godt lide 80'er musik og selvfølgelig Bryan Adams.

Ellers er denne uge gået med hverdagens trummerum. Ungerne har været hjemme og vi har ikke haft de store planer.

Mandag fik min yngste lov til at slå sig løs i køkkenet og fik lavet koteletter i fad (med lidt assistance), som jo var på madplanen. Billedet er ikke så kønt, men det smagte dejligt!

Om aftenen lavede jeg et 'pull-a-part' brød med kanel, sukker og smør. Jeg har endnu ikke fundet tricket til at få det helt perfekt lagt sammen. Ej heller den bedste opskrift - det blev lidt for tørt for min smag. Så jeg leder videre efter den perfekte udgave!

Torsdag vågnede jeg med en grim forkølelse. Den havde været længe undervejs, men er nu nået til det stadie, der kræver hvile, snotpapir og masser af te. Blev jeg hjemme fra arbejde? Nej... Jeg havde jo ikke feber. Og til mit forsvar, så havde jeg opgaver, der ikke kunne vente, da jeg skal holde påskeferie fra i dag af.

Derfor bliver denne weekends mission, at blive rask nok til at nyde lørdagens arrangement med familie. Vi skal i Tivoli og se Dirty Dancing.

Håber I alle får den dejligste weekend.


4 kommentarer:

 1. Rigtig god tur imorgen, glæder mig til at høre om stykket

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det var rigtig godt. Skriver lidt om det en anden dag. Kh B

   Slet
 2. Glæder mig til at høre om Dirty Dancing :-) og er altså vildt misundelig over din Bryan Adams koncert, han er bare for vildt god. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg håber at blive færdig med indlægget i denne uge :-) og ja, det var altså en vildt fed koncert. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...